Olympijský den 2012 – štafety

V pátek 22. a v pondělí 25. června 2012 se na naší škole konal štafetový běh, který již tradičně probíhá v rámci Olympijského dne. Akci organizačně připravil Mgr. Roman Olša.

Dne 25. 6. 2012 pořádala škola ZŠ a MŠ MUDr. E. Lukášové tradiční štafetu před školou. Běžel se okruh dlouhý 600 m. Běhu se zúčastnili žáci 2. stupně, ten se rozdělil na dvě skupiny.

První skupinu tvořili žáci 6 a 7 tříd. Běželo 6 vybraných žáku z každé třídy ve složení 3 hoši a 3 dívky. Tuhle štafetu vyhrála třída 7. A.

Druhou skupinu tvořili žáci 8 a 9 tříd. Ze začátku byl závod velmi vyrovnaný, ale už v druhém kole se do vedení dostala třída 8. A. V cílové rovince ve třetím kole se do vedení ještě dostala třída 9. B, ale to jenom na chvíli. Na začátku čtvrtého kola přišla třída 9. B o vedení a 8. A s velkým náskokem vyhrála.

Časy jednotlivých žáku se po závodech sčítaly a celkovým vítězem byla třída 8. A. Tímto bych chtěla za 8. A sdělit: „Tuhle štafetu jsme chtěli a snažili se vyhrát nejen kvůli nám, naší třídě a těmhle tričkům, které si přejeme už tak dlouho, ale hlavně kvůli naší paní učitelky třídní, paní učitelky Onderkové, protože to vypadá, že ji příští rok jako třídní mít nebudeme, což nás mrzí, a tak jsme chtěli, aby to s námi taky vyhrála. Kdyby už neměla tu možnost. A dále bychom chtěli věnovat tuhle výhru taky paní učitelce Tomaníkové.“

Společně se těšíme na další štafetové závody a doufáme, že tato tradice bude i nadále tradicí.

Adéla Moravcová, třída 8.A

Výsledky si můžete prohlédnout TADY.

Fotografie si můžete prohlédnout TADY nebo po kliknutí na fotografii: