Vánoční psí sbírka 2021 – druhé poděkování

Aktuality

Vážení rodiče, milí žáci,

v prosinci 2021 vás paní učitelka Eva Panáčová vyzvala, abyste se zapojili do naší tradiční vánoční psí sbírky. Nezklamali jste, sbírka dopadla skvěle!

Kromě prvního poděkování, které jste si mohli přečíst právě od Mgr. Evy Panáčové, dnes s radostí zveřejňujeme i druhé poděkování, které naší škole zaslala paní Marcela Sojková, vedoucí Útulku pro opuštěné psy v Dětmarovicích.

Dobrý den,

dne 29. prosince 2021 jsme obdrželi velmi bohaté dary, pro které nám pomalu ani sklad nestačil :-). Velice vám všem děkujeme za spoustu dárečků pro pejsky. Byla tam spousta granulek, mlsání, konzerv… no prostě obrovské množství všeho, co pejsci potřebují. Dále tam máme od vás par přikrývek i pelíšek. Přikrývky a pelíšek využijeme pro psí mimina.

Děkujeme každému z Vás, kdo se na vánoční sbírce podílel, a přejeme si, aby se den ode dne našlo více takových super lidí, kterým nebude lhostejný život opuštěných psíků nebo kočiček a připojí se do této super komunity, která aktivně pomáhá a nepřehlíží potřebná opuštěná zvířátka.

Prioritou pro nás je, aby každý nalezený či odhozený pejsek žil důstojně v teple, bezpečí, čistotě a především měl kvalitní a vyváženou stravu. Každý pejsek má zajištěnou maximální veterinární i ošetřovatelskou péči. Žádný pejsek není věc, chceme dát těmto němým tvářím maximum, ale sami nedokážeme udržet maximální standard pro tyhle mazlíčky a hlavně členy rodin, musíme jim pomoct společně, a proto vám z celého srdce děkujeme za pomoc, kterou jste nám poskytli.

Jménem všech němých tváří vám děkujeme za váš čas s touto velkou sbírkou, kterou jste pro naše svěřence udělali, tuto zimu budou plná bříška v útulku v Dětmarovicích.

S pozdravem

Marcela Sojková