Loučení deváťáků s učiteli

Aktuality

I když jsme se s těmi našimi letošními deváťáky v minulých letech i v tomto školním roce poměrně hodně natrápili, nakonec nám všem dokázali, že si sami zvládnou připravit závěrečné rozloučení s celou školou i pedagogy. Protože se kvůli koronavirovým opatřením letos opět nemohl konat tradiční závěr školního roku v kině Luna, rozdělili si letos deváťáci celé loučení na dvě části.

Na úterý 22. 6. 2021 nejdříve vyhlásili mimořádný Google Meet, v němž přehráli své prezentace a videa a rozloučili se se všemi žáky – alespoň prostřednictvím webové kamery, obrazu a zvuku přes dataprojektory a reproduktory.

Na dnešní pondělí 28. 6. 2021 pak pozvali všechny učitele, kteří je v průběhu devíti let učili, na závěrečné rozloučení do školní klubovny Lukin. Slavnostní atmosféru navodili svátečními košilemi i připravenými proslovy, nezapomněli na krásné kytice a každému z nás předali s vtipem promyšlené osobní dárky přímo na míru.

Vážení a milí deváťáci, dnes jste nás potěšili. Poslední tečkou za vaším působením na naší škole už jsou jen absolventské šerpy, se kterými vás vypouštíme do světa. Přejeme vám, aby se vám od září na vašich vysněných dalších školách dařilo!

Prohlédněte si všechny fotografie.

Za celý pedagogický sbor

Mgr. Václav Vávra