Třídní besídka III. S

Aktuality

Dne 6. června 2024 se v naší škole konala dlouho očekávaná třídní besídka III. S. Žáci se na tuto událost pečlivě připravovali a jejich úsilí se rozhodně vyplatilo, protože bylo ohodnoceno vřelým potleskem rodičů.

První část programu byla věnována představení „Jak se slavily Velikonoce“. Děti se oblékly do tradičních dobových kostýmů a s nadšením předvedly, jak se slavil tento významný svátek. Představení se neslo v duchu zvyků a obyčejů, nechyběly barevné kraslice, pomlázky, říkadla i veselé písně, které přenesly diváky do atmosféry jarních oslav.

Druhá část programu byla neméně zábavná. Žáci si připravili scénku „Pejsek a kočička pekli dort“ podle známé pohádky od Josefa Čapka. Děti se vžily do rolí pejska a kočičky a s velkým nadšením předvedly, jak se peče dort z nejrůznějších ingrediencí. Scénka byla plná humoru a děti si ji očividně užívaly stejně jako diváci. Celá besídka byla skvělým zážitkem pro všechny zúčastněné. Děti si odnesly spoustu krásných vzpomínek a rodiče byli nadšeni z výkonů svých ratolestí. Třídní besídka opět ukázala, jak šikovné a kreativní děti máme v naší škole.

Prohlédněte si fotografie.

Mgr. Eva Bartková