Naše škola mezi nejlepšími: 5. místo na McDonald’s Cupu 2024

Ve dnech 3. a 4. června 2024 se v Hradci Králové konalo republikové finále 25. ročníku McDonald’s Cupu 2024, známé také jako Svátek fotbalu. Naši školu reprezentovali talentovaní hráči: Skácel P., Řehůřek, Besta, Gelnar, Brázdil R., Rada, Mlýnek T. a Mlýnek M.

Naši fotbalisté dosáhli vynikajícího výsledku a skončili na celkovém 5. místě. V základní skupině ukázali své schopnosti a bojovnost, když získali první místo díky dvěma výhrám a jedné remíze. Bohužel ve čtvrtfinále narazili na silného soupeře, ZŠ Sportovní Uherské Hradiště, kteří se nakonec stali vítězi celého turnaje.

I přes čtvrtfinálovou prohru se naši hráči nevzdali a v dalším play-off dvakrát vyhráli, což jim zajistilo celkové 5. místo v republice. Tento úspěch je výsledkem tvrdé práce, týmového ducha a výborných výkonů všech hráčů.

Gratulujeme našim fotbalistům k jejich úspěchu a děkujeme jim za skvělou reprezentaci naší školy. Jsme hrdí na jejich nasazení a úsilí, které do turnaje vložili. Přejeme jim mnoho dalších úspěchů na fotbalových hřištích i mimo ně.

Prohlédněte si fotografie.

Mgr. Ondřej Cverna