Skvělý výkon v házené: stříbrné podium v Polance nad Odrou

Ve čtvrtek 29. února 2024 se v sportovní hale v Polance nad Odrou odehrál turnaj v házené dívek kategorie III. Účastnilo se ho celkem osm týmů, které předvedly své dovednosti v této populární sportovní disciplíně.

Náš tým vstoupil do turnaje s odhodláním a touhou ukázat, že jsme nejen schopni konkurovat, ale také vyhrát. V základní skupině jsme prošli tvrdým soubojem a nakonec jsme obsadili druhé místo. Naše hráčky Carballosová, Kadelová, Zezulková, Kondášová, Píbilová, Bártová, Hvozdovičová, Krumpolcová, Schattková, Šebestová a Wielgusová se ukázaly být skvělým týmem, který má potenciál postoupit daleko v turnaji.

V semifinále turnaje jsme se ocitli tváří v tvář odhodlaným soupeřům ze ZŠ Polanka nad Odrou. Naše hráčky předvedly skvělý výkon, který vyústil v zasloužené vítězství přivádějící náš tým až do finále. V tomto napínavém zápase jsme prožili okamžiky plné vzrušení a dramatu, avšak i přes veškerou snahu jsme nakonec museli uznat převahu soupeře ze ZŠ Klimkovice, což nám přineslo stříbrné umístění na konečné tabuli.

Navzdory této prohře jsme se zářícím stříbrem ukázali, že ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova má ve svém házenkářském týmu opravdové talenty. Každá hráčka přispěla k úspěchu týmu a ukázala své schopnosti na hřišti.

Celkově jsme skončili na 2. místě, cítíme hrdost na náš tým za jeho úžasný výkon a sportovní duch. Gratulujeme všem hráčkám k dosažení finále a věříme, že následující turnaje přinesou ještě více úspěchů.

Prohlédněte si fotografie.

Mgr. Ondřej Cverna