Florbalový úspěch: naše cesta z krajského kola ČEPS CUP do republikového finále

V pátek 19. ledna 2024 se naši florbaloví hrdinové vydali do boje na prestižním turnaji ČEPS CUP v ČPP Aréně v Ostravě Muglinově. Krajské kolo, které následovalo, se stalo důležitým milníkem naší florbalové cesty.

S týmem složeným z talentovaných hráčů – Hrdlička, Řehůřek, Korduliak, Hasalík, Skácel P., Skácel O. a Kračmer – jsme prošli turnajem s neporazitelným výkonem. Zaznamenali jsme 5 výher a 1 remízu, což nás nejen posunulo na první místo v krajském kole, ale také nám zajistilo místo v republikovém finále.

Každý zápas byl plný vášně, rychlých akcí a taktických manévrů. Naše síla spočívala nejen v individuálních dovednostech hráčů, ale také v týmové koordinaci a vzájemné podpoře.

Vítězství v krajském kole nás teď posouvá do republikového finále, které se bude konat v Brně během března. Těšíme se na nové výzvy a věříme, že naše florbalová cesta ještě neskončila. Každý hráč může být právem hrdý na dosažené úspěchy, které nám ukazují, že tvrdá práce a vášeň pro sport přinášejí skvělé výsledky.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem, kteří nás podporovali na tomto úžasném florbalovém putování. Držte nám palce v republikovém finále, ať můžeme pokračovat v naší úspěšné cestě na florbalovém hřišti!

Prohlédněte si fotografie.

Mgr. Ondřej Cverna