Šplh – úspěchy žáků v okresním kole soutěže

Dne 15. prosince 2023 se naši stateční žáci postavili výzvě okresní soutěže ve šplhu, která se konala v tělocvičně ZŠ J. Šoupala v Ostravě Porubě. Tato událost přinesla vzrušující chvíle a zážitky pro všechny zúčastněné.

Kategorie III. – Dívky

V kategorii III. se naše skvělé dívky postavily náročné výzvě šplhání a obsadily 7. místo. Kondášová Veronika, Krumpolcová Eliška, Farníková Sofi a Herbur Sofie prokázaly fyzickou sílu, což bylo klíčové pro jejich úspěch.

Kategorie III. – Chlapci

Chlapci této kategorie získali 5. místo a ukázali vynikající šplhací dovednosti. Kala Rostislav, Durčák Maxim, Sadovský Kristián a Dzurik Šimon soutěžili s nadšením a ukázali, že se tvrdá práce a odhodlání se vyplácí.

Kategorie IV. – Dívky

Naše odvážné dívky v kategorii IV. obsadily 8. místo a ukázaly výrazný pokrok ve svých schopnostech. Pěčková Eliška, Posmyková Barbora, Miz Valerija a Gemelová Alena si zaslouží uznání za své úsilí a soutěživost.

Kategorie IV. – Chlapci

Chlapci této kategorie obsadili 6. místo, což svědčí o jejich nezlomné odhodlanosti a síle. Genda Štěpán, Lazar Jan, Dzurik Daniel a Křižák David ukázali, že tvrdá práce a vzájemná podpora jsou klíčem k úspěchu.

Celá soutěž byla plná vášně, soutěživosti a fair play. Gratulujeme všem našim žákům k brilantním výkonům, ať už dosáhli na medaile nebo nikoliv. Jsme hrdí na to, jak výborně reprezentovali naši školu a těšíme se na další sportovní výzvy, které nám budou přinášet.

Prohlédněte si fotografie.

Mgr. Ondřej Cverna