Školní turnaj v sudoku

V pondělí 18. prosince 2023 se uskutečnil první školní turnaj sudoku. Díky obrovskému zájmu jsme museli rozdělit soutěžící do tří kategorií: 3. – 4. ročník, 5. ročník a 2. stupeň.

Ve skupině 3. – 4. ročník jsme byli svědky skvělých výkonů našich nejmladších žáků, kteří překvapili svými schopnostmi a řešili obtížné sudoku s lehkostí. V této kategorii se na 1. místě umístil Jakub Kahánek (IV. A), který ukázal, že umí nejen hádat čísla, ale že v nich i exceluje, takže svoje soupeře odrovnal svou bezchybností. Matyáš Sochor (III. A) ho následoval na 2. místě. František Končel (IV. B) si vybojoval 3. místo a těsně za ním se na 4. místě umístil Daniel Ševčík (IV. C).

V kategorii 5. ročník si odnesl vítězství Matěj Korduliak (V. S). Na 2. místě ho následovala Alžběta Šnapková (V. A), která vynikla v náročnější variantě sudoku, na 3. místě se umístil Václav Strakoš (V. S).

Kategorii druhého stupně ovládly dívky, a to Viktorie Kripnerová (VIII. B), která předvedla skvělý výkon a získala 1. místo. Markéta Janebová (VIII. A) ji následovala a získala si 2. místo. V boji o 3. místo se velmi těsně rozhodovalo mezi Markétou Bernatovou (VIII. A) a Klárou Kosellkovou (VI. B), přičemž nakonec si Klára vybojovala čtvrté místo.

Znovu díky všem za účast a gratulace vítězům! Věříme, že jste si turnaj užili a že nás opět potěšíte svou účastí příští rok.

Prohlédněte si fotografie.

Mgr. Dominika Kohoutová