Ostravské sportovní hry 2023 – 2. místo

V 3. ročníku projektu, který byl realizován statutárním městem Ostrava a ve spolupráci s Asociací školních sportovních klubů (AŠSK) České republiky, jsme se z celkového počtu 53 ostravských škol umístili na krásném 2. místě (https://orostrava.assk.cz/ – Ostravské sportovní hry – výsledky).

Žáci naší školy se od října účastnili celkem 26 soutěží v různých sportech, ve kterých zaznamenali nejen úspěchy v obvodních kolech, ale i okresních a krajských.

Vyvrcholením celého projektu bylo slavnostní vyhlášení deseti nejlepších škol, které se uskutečnilo ve čtvrtek 8. června 2023 v atletické hale, kde byl školám předán poukaz do Decathlonu s finanční částkou odpovídající umístění. Naše škola obdržela poukaz v hodnotě 7 000 Kč na nákup sportovních pomůcek.

Předání se zúčastnilo 15 žáků z každé školy. Bylo pro ně připraveno sportovní dopoledne, během něhož si na deseti stanovištích, pod dohledem trenérů a asistentů, mohli vyzkoušet badminton, překážkovou dráhu, skok daleký, judo, karate, basketbal, volejbal, tenis, crossFit nebo parkour.

Děkujeme všem, kteří se účastnili sportovních soutěží a svými výkony nejen reprezentovali naši školu, ale také dopomohli k celkovému umístění.

Prohlédněte si fotografie. Další info na webu talentOVA!!!.

Mgr. Dagmar Haasová