Školní jídelna – stravování v září 2020

Vážení rodiče!

Jak jste jistě zaznamenali, v současnosti stále probíhá oprava podlahy ve školní jídelně ZŠ na ul. Klegova 29A. Po odkrytí betonové vrstvy byly zjištěny další závady, které je nutné také neodkladně odstranit. Z technologických důvodů nebude možné dodržet původní harmonogram a rekonstrukce bude probíhat pravděpodobně dokonce září 2020. Ve spolupráci se zřizovatelem – MOb Ostrava-Jih proto zajišťujeme stravování pro žáky v náhradním režimu.     

Po konzultaci s KHS MSK a posouzení místních podmínek bylo rozhodnuto, že ve školní kuchyni je možno vařit. Obědy budeme za dodržení hygienických požadavků převážet do budov ZŠ Klegova 27 a ZŠ MUDr. Emílie Lukášové, kde je strávníkům vydávat kuchařky v prostorách cvičných školních kuchyněk podle předem připraveného časového rozvrhu. Dočasně bude z hygienických důvodů využíváno jednorázové nádobí.

Cena obědů zůstává stejná, platba je možná inkasně nebo hotově u vedoucí ŠJ ZŠ. Prohlédněte si aktuální termíny a ceny prodeje stravného na září 2020.

Protože terminál na přihlašování a odhlašování obědů bude ve školní jídelně dočasně nedostupný, používejte přihlašování přes web nebo mobilní aplikace.

Přístupové údaje si vyžádejte na mailu jidelna@zslukasove.cz.

Kód naší jídelny je 4889.

Děkujeme za pochopení.

Mgr. Petra Kalousková, ředitelka školy