Informace k rekonstrukci parkoviště u zadního vchodu do polikliniky

Aktuality

Vážení rodiče,

předáváme vám informace našeho zřizovatele k aktuální uzavírce parkoviště u polikliniky a k dopravním omezením v bezprostředním okolí základní školy:

od 3. dubna 2018 budou zahájeny práce na rekonstrukci parkoviště u zadního vchodu do polikliniky. Jedná se o investiční akci Městského obvodu Ostrava-Jih: „Náměstí Ostrava-Jih, veřejný prostor Ostrava-Hrabůvka, SO 03 Parkoviště a komunikace“.

Doba realizace je stanovena smluvně na 90 kalendářních dnů s možností prodloužení za určitých podmínek (vícepráce nad rámec zakázky zjištěné při realizaci). Stávající parkoviště bude zcela uzavřeno, pro zásobovací vozidla s hmotností do 3,5 t bude příjezd umožněn od parkoviště ze strany ul. Dr. Martínka, pro zásobovací vozidla s hmotností nad 3,5 t pak bude vedena trasa z ul. Klegovy. Zde je navrženo snížení rychlosti na 20 km/h a dále doplnění dopravního značení B29 Zákaz stání tak, aby při příjezdu vozidel nedocházelo ke komplikacím z důvodu nevhodně zaparkovaných vozidel. Po dobu realizace budou na dodržování dopravních omezení dohlížet strážníci Městské policie Ostrava.

https://ovajih.ostrava.cz/cs/o-jihu/jizni-listy/rocnik-2018/rocnik-2018/JL_03_2018_web.pdf

Žádáme Vás proto o dodržování dopravních předpisů, aby mohla být zajištěna bezpečnost žáků i všech ostatních osob.

Mgr. Petra Kalousková, ředitelka školy