Lyžařský a snowboardový výcvikový kurz 2016 – Jeseníky

Aktuality, Sport

Letošní lyžařský a snowboardový lyžařský kurz se konal v termínu od 8. 2. do 12. 2. v Jeseníkách. Žáci byli ubytovaní v penzionu Aurum, výcvik probíhal ve ski areálu Myšák.

Vedoucím kurzu byl Mgr. Roman Olša, instruktoři Mgr. Alexandr Kramarenko a Mgr. Roman Trnka, pedagogové Mgr. Dan Fešárek a Mgr. Jiří Andrys.

Prohlédněte si fotografie.

 

 

Jak se našim žákům v Jeseníkách líbilo?

Julie:

Na lyžáku bylo super, moc jsme si to užili! Na pokoji jsem byla s Sabinou, Peťou a Míšou. Naučila jsem se tam lyžovat. Příště určitě pojedu zase!

Verča:

Bowling byl super, byly super sjezdovky, hezké chatky, dobrá pizza…

Marťa:

Super sjezdovky, zábava na chatkách, nejlepší pizza, dobré lyžování…

Gita:

Na lyžáku bylo fajn.

Adam:

Dobrý pobyt, zážitek ze snowboardu, sjezdovky dobré.

Vašek:

Lyžarský výcvikový kurz byl skvělý, lyžování mě bavilo a naučil jsem se i něco nového, super učitelé, se kterými byla zábava, dobré sjezdovky, pohodlné postele, moderní vybavení na chatkách. Dobrá byla i možnost výběru: zda jít na bazén, nebo na bowling. Jenom škoda, že to bylo tak krátké.

Marek:

Na lyžáku to bylo moc pěkné. Nejlepší bylo lyžování a taky jídlo. Pokoje byly pohodlné. Na začátku bylo lyžování nejtěžší, ale potom to bylo fajn. Večer jsme se dívali na horory.Spadl jsem 82-74=X. Chyběla mi matika. A taky fyzika. Ostatní předměty taky .Stálo to za to

Matyáš:

Nejvíc mě bavilo ježdění na snowboardu, dobré zážitky na pokoji a dobře upravené sjezdovky.

Sabča:

Hezké ubytování, super sjezdovky, bavilo mě lyžování, bowling, ale bylo to moc krátké…

Míša:

V tomto roce se mi lyžák líbil. Nejvíce se mi líbilo samotní lyžování. Potom ve středu jsme byli hrát bowling, který byl nejlepší. Na pokojích s holkama byla strašná sranda (hlavně večer). Jídla mě tam chutnala, ale každý večer jsme si ještě na pokoj koupili společnou pizzu. Škoda, že jsme tam byli jenom na týden, ještě bych tam klidně na další týden zůstala. Vyzkoušeli jsme všechny sjezdovky, které tam byly. Jezdili jsme na lanovce, aspoň jsme si odpočinuli, než jsme dojeli nahoru… Ve čtvrtek tak strašně sněžilo, že jsem vůbec neviděla kam jedu, ale zvládla jsem to!

Alex:

Na lyžáku jsme se měl dobře. Nejlepší bylo, když jsme přijeli, protože jsme hned jeli na lyže! Na pokoji jsem byl s Markem, Adamem a Matyášem. Lyžování první dva dny bylo nic moc, ale potom to bylo lepší, protože jsem se už vzpamatoval a začal fakt lyžovat. Na pokojích byla sranda. Bylo to super, ještě bych tam zůstal. Doufám, že lyžák bude i další školní rok!