Oznámení o přijetí žáků do 1. ročníku

Vážení rodiče, zveřejňujeme seznam žáků, kteří byli přijati k základnímu vzdělávání do 1. ročníku ve školním roce 2016/2017.

Pokud žádáte o umístění Vašeho dítěte do spec. logopedické třídy, je nutno doručit na ředitelství školy co nejdříve posudek poradenského pracoviště (speciálně-pedagogického centra) doporučující vřazení dítěte do této třídy ve školním roce 2016/17.

V případě, že zvažujete odklad povinné školní docházky pro školní rok 2016/17 (dítě není po dovršení šestého roku věku tělesně nebo duševně přiměřeně vyspělé), je nutno písemnou žádost zákonného zástupce dítěte doložit doporučujícím posouzením školského poradenského zařízení (pedagogicko-psychologická poradna) a odborného lékaře nebo klinického psychologa. Žádost o odklad povinné školní docházky lze podat řediteli školy nejpozději do 31. 5. 2016.

Na naše nové školáky se těšíme v září v 1. třídách, s rodiči se setkáme ještě v tomto školním roce v červnu na organizační schůzce (pozvánku obdržíte e-mailem). Všem dětem děkujeme za pěkné obrázky, písničky i básničky. Několik portrétů maminek a tatínků nabízíme k identifikaci. Poznáte se?