Vánoční jarmark 2014

Aktuality

Nestává se to tak často, abyste při vstupu do školy nasáli vůni “rumového čaje”… Když však vyčíhnete to správné datum, kdy halou školy zní koledy a malí jarmarečníci vyvolávají své skvělé nabídky ke koupi ještě skvělejšího vánočního zboží, můžete si ten výborný “rumový čaj” s nulovým procentem  alkoholu i koupit.

K tomu přikousnout vynikající tvarohové řezy od usměvavých krojovaných prodavaček a potěšit uspěchaného předvánočního ducha pohledem na nepřeberné množství přáníček, baněk, stromečků a svíček, věnečků i jablíček, zkrátka něco hezkého všude, kam jen zjihlé oko rodinných příslušníků našich školáčků pohlédne.

Unaveni korzováním mezi stánky můžete pak zasednout do improvizované útulné a voňavé čajovny a osvěžit se po náročných nákupech například  šálkem lahodného čaje či kávy.

Kdo vydrží, dočká se v závěru jarmarku výrazných slev, takže zde nakoupí opravdu každý. Ve vstupní hale pózoval živý betlém složený z kostýmovaných prvňáků.

Takto tedy vypadal tradiční vánoční jarmark na Lukášce. Pokud jste to letos nestihli, určitě přijďte za rok. Nebudete litovat!

Mgr. Eva Panáčová

Fotografie si můžete prohlédnout TADY.