Mezinárodní projekt Comenius – pozvánka na vystoupení žáků – pátek 16.listopadu v DK Akord

Od středy 14. listopadu do neděle 18. listopadu 2012 bude naše škola hostit první setkání v rámci mezinárodního partnerství škol Comenius. Společný projekt se jmenuje Voda – všechno plyne (Water – Everything flows). Do projektu se kromě naší školy zapojili žáci a jejich učitelé z Polska, Německa, Walesu, Francie a Španělska.

U příležitosti návštěvy zástupců partnerských škol Vás zveme na vystoupení dětí a žáků naší mateřské a základní školy. Vystoupení začne v pátek 16. listopadu 2012 v 16.30 hodin v Domě kultury Akord v Ostravě-Zábřehu na náměstí SNP. Na vystoupení bude vybíráno pouze dobrovolné vstupné. Rezervace míst předem nebude možná.

Z důvodu přípravy žáků na toto vystoupení bude výuka v pátek 16. listopadu 2012 na I. i II. stupni ZŠ  zakončena v 11.40 hod.  Prosíme rodiče, aby dětem, které pojedou na zkoušku v DK Akord, zakoupili jízdenku.

Zveme všechny rodiče, prarodiče, tety i strejdy – přijďte se podívat, co se děti a žáci naučili, přijďte je podpořit a zapojit se do našeho mezinárodního projektu.

Těšíme se na vás…

Náhled pozvánky: