Pasování prvňáčků 2011

I v letošním roce 2011/2012 jsme pro naše prvňáčky připravili tradiční školní akci – pasování prvňáčků. Přečtěte si, jak se prvňáčkům dařilo, a podívejte se na fotografie…

Pasování ve třídě 1.A – třídní učitelka Mgr. Vlasta Koppová:

Minulý týden se tedy z medvídků definitivně stali školáci… Nechtěli jsme secvičovat “kašpárkové divadlo”, nechali jsme vás jen lehce nakouknout do činností běžného dne. Trochu zapracovala tréma z tolika lidí a důležitosti okamžiku, a tak prosíme o shovívavost, pokud vše nebylo úplně perfektní. Jménem celé “medvědí partyje” moc děkuju za úžasnou atmosféru, kterou jste společně vytvořili. PS: Omlouvám se, že ještě nejsou fotky, ale pan fotograf (takto můj starší syn) má momentálně před zkouškou a musí se učit, takže na zpracování fotek teď nemá čas. Takže prosím o strpení :-).

Na fotografie ze třídy 1.A se můžete podívat TADY.

 

Pasování ve třídě 1.B – třídní učitelka Mgr. Silvie Pidrová:

Milí školáčci, do školy už chodíte 3 měsíce a od té doby jste udělali opravdu velký pokrok. Už nejste žádní žabáčci. Chci tím říct, že nejste ve škole žádní bázliví žabáčci, ale stali jste se pravými a nefalšovanými školáky. Přesto bych vám ještě rád říkala žabáčci, protože jsem si tuto přezdívku oblíbila :-). Dokážete už přečíst téměř všechna slova a počítat do 5. To vše jste při slavnostním pasování prokázali a já vás za to moc chválím. A chválím také vaše rodiče, kteří se s vámi doma učí. Přeji vám mnoho trpělivosti, protože učení bude přibývat a přibývat. Ale vy to všechno zvládnete.

Na fotografie ze třídy 1.B se můžete podívat TADY.