Projekt Edison – video ze společného setkání

V rámci školního projektu Edison se ve čtvrtek 5. března 2015 uskutečnilo ve školní jídelně společné setkání našich zahraničních hostů – vysokoškolských studentů a žáků naší školy.

Žáci naší školy si na vystoupení připravili zumbu, zaznělo houslové trio a vystoupila i známá školní taneční skupina Popcorn. Úspěch po vánočním koncertu zopakovaly i dívky z 6. ročníku s netradičním hudebním nástrojem boomwhackers, který si získal školní přezdívku “roury”. Nově se představili Yoyaři – netušili jsme, co všechno je možné s jojem předvést…

Obrovský potlesk a obdiv všech diváků si získala vystoupení našich hostů: tanec capoeira si s naším žákem Jakubem Němcem zatančil náš brazilský host Ivan Biava. Hrou na klavír i zpěvem se představily Karina Sukarta z Indonésie a Shao Yijun z Číny. Skvělým robotickým tancem všechny pobavil Pei-Chen Teng z Taiwanu.

Celé příjemné odpoledne vyvrcholilo písní You raise me up v podání školního pěveckého sboru Lukášek a společného zpěvu všech dalších účinkujících i hostů.

Program společného setkání organizačně připravila Mgr. Zuzana Kramarenková, která rovněž koordinovala celý týdenní školní projekt Edison.

aiesec_logo

 

 

Video si můžete přehrát tady: