Olympiáda v AJ – výsledky školního kola II. st.

Dne 10. února 2012 se na naší škole uskutečnilo školní kolo soutěže v anglickém jazyce. V první kategorii soutěžilo 13 žáků šestých a sedmých ročníků, do druhé kategorie se přihlásilo 13 žáků osmých a devátých ročníků. Soutěž byla rozdělena do dvou částí. V písemné části žáci doplňovali do tabulky nebo do vět hlavní údaje na základě slyšeného textu, ústní část obsahovala konverzaci na témata, která byla žákům předem zadána. Hodnotili jsme jazykovou pohotovost, slovní zásobu, výslovnost a gramatickou správnost. A jak celá soutěž dopadla?

Vítězem I. kategorie se stal Petr Mančik ze třídy 7.A, na druhém místě se umístila Veronika Kokešová ze třídy 7.A a na třetím místě se umístili se stejným počtem bodů žáci 6. B třídy Tomáš Juroška a Petr Gebauer.

Vítězem II. kategorie se stal Lukáš Bajnar ze třídy 9.A, na druhém místě se umístil Michal Kozák ze třídy 9. A a na třetím místě se umístil Patrik Rakošán ze třídy 9. A.

Soutěž byla velice napínavá a vyrovnaná, všem přihlášeným žákům děkujeme za jejich přípravu a snahu. Vítězové postupují do okresního kola, které se koná 22. února 2012. Přejeme jim hodně úspěchů a držíme palce v dalším soutěžení.

Děkuji p. uč. Zuzaně Kramarenkové a p. uč. Gabriele Svobodové za skvělou spolupráci.

Napsala Mgr. Blanka Kožušníková